Trainingen

Onze vaste trainingsmomenten zijn:

  • Maandag 19.30u – 21.00u Vrije training
  • Woensdag 19.30u – 21.00u Duurtraining
  • Donderdag 19.30u – 21.00u Tempotraining

Op een reguliere vrije training is het mogelijk om zelf individueel of met clubgenoten te trainen, zonder programma. Bij een duur- en tempotraining heeft een trainer van NSSV FEL een uitdagende training voorbereid. Deze trainingsprogramma’s zijn een perfecte balans van kracht, uithoudingsvermogen en techniek; alles wat je als een survivalrunner nodig hebt om je doelen te bereiken. 

Buiten de hierboven vermelde trainingsmomenten worden er ook regelmatig vrije trainingen aangeboden.

Bij alle trainingen is een ervaren trainer van NSSV FEL aanwezig, zowel bij de vrije , als bij de reguliere trainingsmomenten. Voel je vrij om bij hen naar tips en/of nieuwe technieken te vragen.

De eerste twee weken van de nieuwe semesters (september en februari) organiseren we introtrainingen! Voor meer informatie, kijk op deze pagina.

Heb je interesse om een keertje bij ons mee te trainen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@nssvfel.nl met het verzoek om een keertje mee te trainen om de sport/vereniging uit te proberen.

Interesse om lid te worden? Klik hier om je online in te schrijven!

Niveaus:

  • A – Beginner
  • B – Semi-Gevorderde
  • C – Gevorderde

Let op: Trainen buiten de reguliere trainingsmomenten én zonder lidmaatschap bij de SBN is op eigen risico! NSSV FEL is op deze momenten niet aansprakelijk voor enige vorm van letsel.