Trainingen

Onze vaste trainingsmomenten zijn:

  • Maandag 19.30 – 21.00 Reguliere Vrije Training (A/B/C)
  • Woensdag 19.30 – 21.00 Reguliere Training (A/B/C)
  • Donderdag 19.30 – 21.00 Reguliere Training (A/B/C)

Op een reguliere vrije training is het mogelijk om zelf individueel of met clubgenoten te trainen, zonder programma. Bij een reguliere training heeft een trainer van NSSV FEL een uitdagende training voorbereid. Deze trainingsprogramma’s zijn een perfecte balans van kracht, uithoudingsvermogen en techniek; alles wat je als een survivalrunner nodig hebt om je doelen te bereiken. De training van donderdag is vaak uitdagender dan de training op woensdag, maar zodra je de basistechnieken (swingover en apenhang) beheerst, kun je ook naar de donderdagtrainingen komen.

Buiten de hierboven vermelde trainingsmomenten worden er ook regelmatig vrije trainingen aangeboden.

De eerste twee weken van het nieuwe collegejaar organiseren we introtrainingen! Voor meer informatie, kijk op deze pagina.

Bij alle trainingen is een ervaren trainer van NSSV FEL aanwezig, zowel bij de vrije , als bij de reguliere trainingsmomenten. Voel je vrij om bij hen naar tips en/of nieuwe technieken te vragen.

Heb je interesse om een keertje bij ons mee te trainen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@nssvfel.nl met het verzoek om een keertje mee te trainen om de sport/vereniging uit te proberen.

Interesse om lid te worden? Klik hier om je online in te schrijven!

 

Niveaus:

  • A – Beginner
  • B – Semi-Gevorderde
  • C – Gevorderde

Let op: Trainen buiten de reguliere trainingsmomenten is op eigen risico! NSSV FEL is op deze momenten niet aansprakelijk voor enige vorm van letsel.