Gedragsregels en vertrouwenspersonen

Sociale veiligheid

Omdat we binnen onze vereniging sociale veiligheid willen waarborgen, hebben we een set gedragsregels waar leden zich aan dienen te houden. Op deze manier kan iedereen met een goed en veilig gevoel onze mooie sport beoefenen.

Gedragscode

Vertrouwenspersonen

Mocht je te maken krijgen met ongewenst gedrag, of als je behoefte hebt aan een luisterend oor, dan kan je beroep doen op één van onze vertrouwenspersonen voor een vertrouwelijk gesprek. Contactgegevens zijn te vinden in de groepsomschrijving van de FEL WhatsAppgroepen. Als je hier gebruik van wil maken, is het belangrijk om van tevoren aan te geven dat het om een vertrouwelijk gesprek gaat.

Femke Verheijen
Ruben Teunisse

Hoi lieve FELlies,
Ik ben Femke en ik hoop dat jullie me al een beetje kennen als vertrouwenscontactpersoon van Fel! Wat houdt dat in? Nou, dat ik graag een luisterend oor bied voor wat voor problemen dan ook. Ik hoop dat iedereen die met problemen zit, erover durft te praten, ongeacht met wat je zit. Praten kan helpen, alleen al om je gevoel kwijt te kunnen of om het ook echt op te lossen. Hiervoor zet ik me dan ook graag in. Spreek me dan ook gewoon even aan als je ergens mee zit, en dan luister ik graag vertrouwelijk naar je verhaal <3.

Veel FELle kusjes!

Hoi, mijn naam is Ruben! Mogelijk ken je me al als enthousiaste survivalrunner of trainer, maar ook als je me nog niet kent, ben ik er voor je als vertrouwenscontactpersoon. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich op hun gemak voelt in de vereniging en dus zet ik mij in voor een ieder van FEL die daarmee worstelt. Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor een vertrouwelijk gesprek waarin er alle ruimte is voor je om je verhaal te doen. Ik kan met je meedenken en mogelijke oplossingen aandragen, waarna de regie bij jou blijft voor wat je er mee wilt doen. Mocht je deze hulp kunnen gebruiken dan hoor ik graag van je. 🙂