Commissies

Onze vereniging heeft een aantal commissies. Hieronder kun je lezen welke commissies er zijn en wat ze doen. Lijkt het je leuk om van een (of meerdere) van deze commissies lid te worden? Spreek dan iemand van het bestuur aan, of schrijf je naam op (een van) de lijsten die op het Feldje hangen.

Activiteitencommissie (ACCIE):

De activiteitencommissie organiseert leuke activiteiten voor alle leden van de vereniging, zoals de maandelijkse borrels, een avondje bowlen, een kamerkroegentocht en nog veel meer!

Batavierenracecommissie (Batacie):

De batavierenrace is een hardloopwedstrijd van Nijmegen naar Enschede. Het is de grootste esstafetteloop ter wereld! Het is dus hartstikke gaaf om hieraan mee te doen en de batacie regelt de deelname van FEL.

Parcourscommissie (PC):

Wij trainen op het Feldje, een prachtige locatie achterin Park Brakkenstein. De parcourscommissie houdt deze locatie mooi en verzorgd en zorgt voor afwisseling in de hindernissen. Op zogenaamde bouwdagen, die eens per maand gehouden worden, gaan de leden van deze commissie aan de slag om ons Feldje nog mooier te maken.

Promotiecommissie (Promocie):

Deze commissie maakt reclame voor FEL. Zij zorgen ervoor dat FEL te zien is tijdens de introductieperiode voor nieuwe studenten. Ook regelen zij sponsors en kleding met het Felle logo. Bovendien maken ze op social media reclame voor onze mooie vereniging.

Sportactiviteitencommissie (SpacCie):

Net als de Accie organiseert deze commissie allerlei activiteiten voor al onze leden. De activiteiten die de SpacCie organiseert, zijn echter allemaal sportgerelateerd. De SpacCie organiseert bijvoorbeeld een weekend naar een plaats waar een run wordt gehouden. Ook het Ardennenweekend wordt door deze commissie georganiseerd.

Trainersgroep:

Je raadt het al: de trainers verzorgen de trainingen. Dit doen ze maar liefst drie keer per week! Soms zijn er nog extra vrije trainingen. Zo kunnen alle leden komen trainen wanneer ze willen. Het leuke van trainer zijn, is dat je zelf ook beter wordt in de sport. Het is trouwens helemaal niet moeilijk om trainer te worden. Spreek een trainer aan als je hier meer over wil weten.

Wedstrijdcommissie (Wedcie):

Deze commissie organiseert jaarlijks de surviFELrun, onze eigen survivalrun. Dit is een hartstikke mooi evenement waar we zo veel mogelijk mensen aan mee willen laten doen, zodat onze naamsbekendheid nog groter wordt.