Clinics

Wil jij met een groep kennis maken met de survivalsport? Vraag dan een clinic aan bij NSSV FEL!

Een clinic kan aangevraagd worden voor een bedrijfsuitje, familiedag, sportdag of een andere sportieve uitdaging. Onder begeleiding van onze trainers leert u deze dag de basis van de survivalsport. De clinic start met een FELle warming-up, daarna maakt u kennis met de (basis)technieken van het klimmen en krijgt u de tijd om de survivalonderdelen te oefenen. In overleg is het mogelijk om het programma aan te passen aan uw wensen, zodat zowel onervaren mensen als ervaren sporters het maximale uit de clinic kunnen halen. Met als uiteindelijk doel dat de groep samen de survivalhindernissen kan overwinnen!

Praktische Info

Clinics kunnen aangevraagd worden op zaterdag en zondag. Toch liever de clinic op een doordeweekse dag? Dan is het mogelijk om dit in overleg te plannen om te kijken of onze trainers beschikbaar zijn op deze dag.

Voor de clinic is er keuze uit twee tijdsduren. De standaard clinic duurt ongeveer 1,5 uur. Als extra optie kunt u kiezen voor boogschieten, de clinic zal dan ongeveer 2 uur duren. De sport vraagt enige kracht en inspanning en met deze reden raden we een langere clinic niet aan.

Om een clinic in te plannen stuur even een berichtje naar info@nssvfel.nl

Kledingadvies

We raden aan een lange sportbroek te dragen, het liefst een strakke zonder ritsen. Daarnaast is het handig om
sportieve schoenen te dragen die vies mogen worden. Daarnaast dient bovenkleding aangepast te worden aan
de buitentemperaturen, bij twijfel is het nooit verkeerd om een trui mee te nemen, deze kan altijd uit gedaan
worden indien dit gewenst is.

Onze trainingslocatie:

We zijn bezig met het vernieuwen van onze site! Dus Let Op; sommige links werken nog niet.