Clinics

Wil jij met een groep kennis maken met de survivalsport? Vraag dan een clinic aan bij NSSV FEL!

Een clinic kan aangevraagd worden voor een bedrijfsuitje, familiedag, sportdag of een andere sportieve uitdaging. Onder begeleiding van onze trainers leert u deze dag de basis van de survivalrunsport. De clinic start met een FELle warming-up, daarna maakt u kennis met de (basis)technieken van het klimmen en krijgt u de tijd om de survivalonderdelen te oefenen. In overleg is het mogelijk om het programma aan te passen aan uw wensen, zodat zowel onervaren mensen als ervaren sporters het maximale uit de clinic kunnen halen. Met als uiteindelijk doel dat de groep samen de hindernissen kan overwinnen!

Praktische Info

Clinics kunnen aangevraagd worden op zaterdag en zondag. Toch liever de clinic op een doordeweekse dag? Dan is het mogelijk om dit in overleg in te plannen. Het is dan minder zeker of onze trainers beschikbaar zijn.

Voor de clinic is er keuze uit twee tijdsduren. De standaard clinic duurt ongeveer 1,5 uur. Als extra optie kunt u ook kiezen voor boogschieten of houthakken. De clinic zal dan ongeveer 2 uur duren. De sport vraagt enige kracht en inspanning en met deze reden raden we een langere clinic niet aan. Wilt u iets specifieks of net iets anders? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is!

Om een clinic in te plannen, stuur even een berichtje naar clinics@nssvfel.nl.

Voor het annuleren van een clinic hanteren wij een afmeldtermijn van 1 week. Dit is omdat wij voor een clinic ons terrein moeten reserveren en onze trainers dit moment er speciaal voor vrijhouden. Bij afmelding binnen deze termijn, brengen wij kosten in rekening.*

Kledingadvies

We raden aan een lange sportbroek te dragen, het liefst een strakke zonder ritsen. Daarnaast is het handig om sportieve schoenen te dragen die vies mogen worden. Bij de bovenkleding moet gelet worden  op de buitentemperaturen, bij twijfel is het nooit verkeerd om een trui mee te nemen. Als het te warm is kan  deze immers altijd uit gedaan worden.

Onze trainingslocatie

*75% van het volledige bedrag voor de clinic wordt in rekening gebracht volgens de geldende tarieven. Van dit bedrag wordt een factuur verstuurd. Binnen deze termijn kunt u een alternatieve datum voorstellen om de clinic te plannen, mits er overeenstemming is over de datum. In dit geval zal een bedrag van 10 euro worden gerekend per trainer. Dit zal dus altijd uitkomen op minimaal 20 euro, omdat het streven is om de clinic te laten begeleiden door minimaal twee trainers. Daarnaast moet worden voldaan aan het volledige bedrag voor de clinic op de alternatieve datum.

Clinic aanvragen