Copyright 2019 - Nssv FEL

De trainingen vinden iedere maandag-, woensdag- en donderdagavond plaats op ons terrein ’t FELdje aan de d’Almarasweg 20. Of je nog nooit een touw hebt aangeraakt of juist een gerenommeerd survivalatleet bent, iedereen kan op zijn eigen niveau trainen.

De trainingstijden zijn als volgt:
Maandag: 19:30-21:00 Start vanaf ’t FELdje
Woensdag: 19:30-21:00 Start vanaf 't FELdje
Donderdag: 19:30 - 21.00 Start vanaf 't FELdje

Proeftraining:
Het is mogelijk om op de maandagavond een proeftraining mee te doen. Wil je een keer meetrainen of wil je nog meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l

Trainingen:
Maandag is een vrije training. Je kunt deze avond trainen op de hindernissen/technieken die nog aandacht nodig hebben. Er is altijd ook een trainer aanwezig die je hier bij kan helpen. Verder is er de mogelijkheid een kant-en- klare training te kiezen uit de trainingsmap.
Groep A + B + C

Woensdag zal er door een trainer een training uitgewerkt worden. Deze training zal wisselend in het teken staan van interval- of juist duurtraining. Technieken die worden geoefend op de maandagtraining kunnen tijdens deze training worden toegepast.
Groep A + B

Donderdag is de training voor gevordenden en licentielopers. Deze trainingsavond staat minder in het teken van techniek, maar vooral op het verbeteren van kracht en snelheid.
Groep C

Trainingsniveaus:
A: Beginnende atleten waarbij de focus vooral ligt op het onder de knie krijgen van de basistechnieken.

B: Recreanten die de basistechnieken onder de knie hebben. De focus ligt hier vooral op het verbeteren van techniek en behendigheid, alsook het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen die nodig zijn om een survivalrun uit te kunnen lopen. Er wordt de stap gemaakt van enkele hindernissen naar combinatiehindernissen.

C: Competitielopers en gevorderde recreanten. Hier ligt de focus op de wedstrijden. Er wordt getraind op het volbrengen van zwaardere combinatiehindernissen, alsook op snelheid en kracht.

 

f t g

Contact

Nijmeegse Studenten Survivalrun Vereniging
Fortis et Liber (NSSV FEL)
 
Bezoekadres: D'Almarasweg 20 Nijmegen
 
Postadres: Heyendaalseweg 141
6525 DW Nijmegen
info@nssvfel.nl